9.11.2014 г.

По какво се познава добрият цветарски магазин

Добрите и качествени цветарски магазини не са много.

Това може да учуди някои хора, които не пазаруват често цветя.Има много начини да се познае дали един цветарски магазин е добър и може ли да се нарече- Бутик за цветя.




  • Първият и най-важен критерий е външния вид.Той говори за това дали магазинът е бранд и до колко собственикът държи на красотата и изкуството на аранжиране на витрината, така че да достави удоволствие на всеки който премини близо нея. 

  • Вторият критерий е поглед от вътре.Когато вече си се престрашил да влезеш.Един истински бутик за цветя трябва да има стил.Освен това трябва да е аранжиран сезонно или тематично.

  • Трети но не по значение е как е зареден самият цветарски магазин.Има ли достатъчно и разнообразни свежи цветя и дали букетите и аранжировките са направени със вкус на художник.
В заключение да намериш хубав цветарски магазин е трудно, но не и невъзможно. И когато това ти се отдаде бъди сигурен, че всеки път щом ти се наложи да подариш цвете или букет винаги ще изпъкнеш с вкус и уникалност и ще направиш изключително  впечатление.


Няма коментари:

Публикуване на коментар